klusjesman

Klusbedrijven door heel Nederland

1. Bespaar tot wel 40%

2. Kies voor echte vakmannen

3. Altijd een klusjesman in de buurt

4. Kwaliteit van start tot finish

5. Snel van afspraak tot afgeronde klus

Klusbedrijf nodig in Drachten

Creatief

Onze klussers zijn creatief en vindingrijk bij het oplossen van klusuitdagingen.

Ervaring

Jaarlijks helpen wij naar tevredenheid duizenden klanten door heel Nederland. 

Kwaliteit

Bespaar op de werkzaamheden zonder aan kwaliteit in te leveren.

Klusbedrijf Drachten
snel en voordelig

 

U kunt zelf klussen in huis, maar u kunt dit ook laten doen door een ervaren klusbedrijf uit de regio Drachten. Maak gerust een wensenlijst en een allround vakman komt langs voor alle praktische oplossingen voor binnen en buiten het huis. U kunt bij een klusbedrijf terecht voor alle grote en kleine klussen: van een spijkertje in de muur om een fotolijst op te hangen tot een complete aanbouw of woningrenovatie. Eén ding weet u zeker: een klusbedrijf is snel, vakkundig en hanteert een zeer voordelige prijs.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Signalen onderhoud

Met goed onderhoud van de woning bespaart u op de langere termijn veel kosten op een grote beurt. Klein onderhoud door een klusbedrijf uit Drachten bestaat bijvoorbeeld uit gevelreiniging, een reparatie aan de dakgoot, schilderen van deuren en kozijnen of het schuren en lakken van uw houten meubelen. Om te zien of onderhoud door klusbedrijven nodig is, kunt u vooral goed letten op de staat van de muren, verf en eventuele beschadigingen of deuken. Let bij de muren op beginnende scheuren, optrekkend vocht of afbrokkelend cement. Neem bij een beginnende beschadiging direct contact op met klusbedrijven, want dit is eenvoudiger en voordeliger te repareren.

Gevelreiniging verwijdert aanslag op de muren. Ook de verflaag vertelt veel over de staat van het onderliggende materiaal, zoals hout, kunststof of metaal. Verf hoort egaal te zijn in dikte en kleur. Zodra verf begint af te bladderen, loslaten, afgeven, verkleuren of als er luchtbubbels of andere onregelmatigheden ontstaan, beschermt de verflaag het onderliggende materiaal niet meer goed. Hierdoor krijgen regen, vocht, vorst en uv-licht vrij spel. Dat kan bij hout leiden tot houtrot, schimmel en afbrokkelend materiaal. Metaal gaat roesten en verliest sterkte. Het klusbedrijf uit Drachten herstelt beginnende schade door de verflaag eraf te schuren. Onderliggend materiaal wordt door de klusbedrijven behandeld en voorzien van een nieuwe beschermlaag.

Let ook op de staat van de dakpannen. Als een dakpan los ligt, kan het bij een storm van het dak waaien en zorgen voor lekkage van het dak of schade bij anderen. Kijk tot slot ook naar andere afwijkingen, zoals deuken of beschadigingen. Klein onderhoud door klusbedrijven is zo gebeurd. Door goed onderhoud door een klusbedrijf uit Drachten blijven uw kosten laag en houdt u de woning lang mooi.

 

Diverse klussen

Elk klusbedrijf uit Drachten is van alle markten thuis. Er werken uitsluitend allround vakmannen die u voordelig voor allerlei taken kunt inschakelen, zoals:

klusbedrijf

Uw regiomanager in Drachten

Hallo, mijn naam is Morris Appelman. Op 15 januari 1980 zag ik het levenslicht in Drachten, waar ik nog altijd met veel plezier woon. Hier is Jack de Vries ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Museum Smallingerland en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij Drachtster Boys om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in de gemeente Smallingerland te verbeteren. Vooral in Drachten (9200 - 9207) ben ik actief. Naast de werkzaamheden in Drachten, coördineer ik ook alle Klussenplaats opdrachten in Franeker, Harlingen en Heerenveen. U kunt me dus overal in de provincie Friesland en omstreken tegenkomen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Leidijk 49 (9202 GN) in Drachten gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Net als de klus bij sportclub Drachtster Boys in Drachten. Wilt u ook klusjes uitbesteden of advies hierover krijgen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina.

Laat onze experts vakkundig uw klus uitvoeren. Dan hebt u zelf tijd om iets leuks te doen.

klusjesman

Timmerwerk

Praktisch inzicht en creativiteit komt het beste tot uiting in goed timmerwerk. Het klusbedrijf uit Drachten zorgt voor onderhoud van timmerwerk en helpt bij een verhuizing of verbouwing. Het timmerwerk door klusbedrijven is altijd maatwerk dat past binnen het budget van de woning. Timmerwerk bestaat onder andere uit:

 • Deuren en ramen afhangen
 • Kozijnen of deuren vervangen
 • Houten vloer en laminaatvloer leggen
 • Meubelen schuren en lakken
 • Nieuwe (tuin)meubelen ontwerpen door het klusbedrijf
 • Inbouwkast voor grote of kleine ruimtes
 • Keuken inbouwen
 • Schutting en hekwerk plaatsen
 • Terras, veranda of terrasoverkapping plaatsen

Elektra

Aanpassingen aan elektra zijn altijd een lastig karwei. Gelukkig draaien klusbedrijven uit Drachten hun hand er niet voor om. Zij werken zorgvuldig en werken met beschermende kleding en geïsoleerd gereedschap voor uw en hun eigen veiligheid. Ga niet zelf prutsen met elektriciteit als u er geen verstand van heeft. Een klusbedrijf uit Drachten kan dit voordelig en veilig voor u doen, zonder kans op kortsluiting, brand of schade aan elektrische apparaten. Een klusbedrijf uit Drachten geeft advies en helpt met grote en kleine klussen, zoals een lamp ophangen of een meterkast geschikt maken voor zonne-energie. Schakel een klusbedrijf uit Drachten ook in voor:

 • Stopcontacten verleggen, contactdozen vervangen
 • Lampen ophangen
 • Lichtdimmers toevoegen voor sfeerlicht
 • Kabels doortrekken, stekkers vervangen
 • Meting en advies elektriciteitsgebruik apparaten
 • Meerdere groepen in de meterkast
 • Koppeling tussen zonnepanelen, omvormer en meterkast

Aanbouw

Heeft u een grotere woning nodig? Aanbouw is vaak voordeliger dan verhuizen. Aanbouw vergroot de leefruimte en brengt meer licht in de kamer. Klusbedrijven uit Drachten bespreken uw wensen en komen met suggesties die het best passen bij uw woning en het budget. Zo kunnen klusbedrijven de benedenverdieping uitbreiden met een ruimere keuken, bijkeuken, serre, tuinkamer of erkers. Ook is het mogelijk om een extra kantoorruimte te plaatsen. Schuine daken zijn geschikt voor een dakkapel. Een klusbedrijf uit Drachten adviseert bij iedere aanbouw over de mogelijkheden en geschikte materialen voor de woning. Vooraanbouw achter het huis, uit het zicht van de straat, is meestal geen vergunning nodig. De regels zijn sinds 2014 versoepeld. Er is pas een vergunning nodig als de aanbouw dieper is dan vier meter en hoger dan vijf meter, of wanneer de aanbouw meer dan vijftig procent van de tuin inneemt. Het klusbedrijf uit Drachten adviseert en levert desgewenst de bouwtekening en constructieberekening voor de vergunningaanvraag.

Woningrenovatie

Is uw woning toe aan een verandering? Dan helpt een klusbedrijf uit Drachten om de woning van binnen of buiten voor een voordelig tarief te renoveren. Met een klusbedrijf heeft u maar een bedrijf nodig voor al uw klussen. Woningrenovatie kan zowel aan de binnen- en buitenkant worden gedaan door klusbedrijven. Het karakter van de woning en uw persoonlijke stijl en wensen staan voorop bij het klusbedrijf. Of u nu een modernere badkamer wilt of de gevel in de oorspronkelijke staat wilt herstellen voor een authentieke uitstraling, klusbedrijven uit Drachten stellen een scherpe offerte op dat past binnen uw budget voor:

 • Badkamer: nieuwe betegeling, plaatsing bad, nieuwe wastafel
 • Toilet: hangende of staande pot, betegeling
 • Woon- en slaapkamers: muren, houten vloer leggen, twee kamers doortrekken tot een
 • Zolder ombouwen van opslagruimte naar slaap- of hobbykamer
 • Onderhoud en herstel meubelen
 • Keuken slopen, nieuwe keuken plaatsen
 • Onderhoud of vervangen van ramen, deuren en kozijnen
 • Gevel: reiniging, impregneren, herstel
 • Onderhoud of plaatsen van dakkapel, erkers, serres en tuinkamers
 • Een klusbedrijf zorgt ook voor dakpannen, nokvorstherstel, dakgootreparatie

Vergelijk offertes

Vraag gratis offertes op voor klusbedrijven in de regio Drachten. Maak een lijst van uw wensen en geef eventueel het budget door wat u daarbij in gedachten heeft. U kunt de reacties van klusbedrijven thuis rustig doornemen en met elkaar vergelijken voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kies een klusbedrijf uit Drachten die past bij uw budget en geniet weer jarenlang van uw opgeknapte woning.

 

Informeer voor u begint

Voor verschillende klussen is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij uw gemeente. Soms zijn er ook lokale bepalingen waar u aan moet voldoen. Heeft u hier vragen over of wilt u subsidie aanvragen? Loop gerust eens binnen bij het desbetreffende gemeentehuis of kijk op de website.

 

Wilt u tot wel 40% besparen op uw klusopdracht?

Wilt u ook de beste kwaliteit van echte vakmannen bij u uit de buurt?

U bent op de pagina van Drachten, u kunt onze klusjesman ook vinden in Franeker en Harlingen en Heerenveen.