klusbedrijf

Vraagt u zich af wat zonnepanelen u kosten en vooral hoe snel u er aan verdient?

Neem dan even 1 minuten de tijd en vul het vrijblijvende offerteformulier in!

Elektra

Gelukkig hoeft u meestal niet na te denken als u de computer aanzet, kookt op een elektrisch fornuis of de lamp aandoet. Het elektra is dan prima op orde. Zodra u aanpassingen wilt doen aan het elektra in de woning, wordt het oppassen. De kans op schokken, brand of een beschadiging aan elektrische apparaten zijn groot als het verkeerd wordt gedaan. Vraag daarom hulp bij een van onze klusbedrijven. Zij voorzien de woning op een veilige manier van energie.

Licht en stopcontacten

Op het gebied van elektra zorgen de kleinste aanpassingen vaak voor veel gemak, zoals het aanpassen van lichtschakelaars of het verleggen van stopcontacten. Lampen kunnen met een of meerdere lichtschakelaars worden bediend. Zo is het mogelijk om in een slaapkamer een extra lichtschakelaar toe te voegen, zodat het grote licht zowel bij de deur als vanuit het bed bediend kan worden. Daarbij wordt een enkelpolige schakelaar vervangen door een wisselschakelaar. Ook kan er een dimmer worden toegevoegd voor meer sfeer in de ruimte. En zit het stopcontact te hoog, te laag of in een verkeerde hoek? Dan verlegt de klusjesman het stopcontact, zodat u het weer veilig kunt gebruiken.

Offerte elektra

Ga nooit zelf knoeien met stroom, maar laat aanpassingen aan het elektra altijd over aan iemand die weet wat hij doet. Maak een lijst met wensen of problemen waar u tegenaan loopt. Dit kunt u invullen bij de aanvraag. Vul het formulier in en ontvang gratis meerdere offertes van klusbedrijven bij u in de buurt. Zo kunt u op uw gemak kiezen voor het bedrijf met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Diensten en service

Een vakman van het klusbedrijf helpt u met alle grote en kleine klussen in huis. Zij hebben het juiste gereedschap en beschermende kleding – zoals veiligheidsschoenen – als zij de klus bij u thuis aanpakken. Voor het elektra zorgen zij onder andere voor de aanleg en aanpassingen van:

  • Lichtschakelaars
  • Stopcontacten en contactdozen
  • Elektrische bedrading
  • Groepen in de meterkast
  • Zonnepanelen

Daarnaast helpen zij ook met de minder gevaarlijke, maar toch praktische klussen rondom de aanleg van elektra. De vakman komt ook bij u langs om lampen op te hangen, een dimmer toe te voegen op de lichtschakelaar, stekkers vervangen, een ventilator of airconditioning monteren of zonnepanelen aan te brengen. In de winterperiode kunt u zelfs advies krijgen over kerstverlichting, zodat u er een vrolijk en veilig feest van kunt maken.

Meterkast

Aanpassingen bij de meterkast kunt u het best overlaten aan een vakman. Dit is bijvoorbeeld nodig als er te veel apparaten op een groep zitten. Vooral wasmachines en elektrische kookplaten zijn hier vaak de oorzaak van. Hierdoor ontstaat het risico op kortsluiting. Dit wordt meestal voorkomen door de aardlekschakelaar, maar hierdoor wordt de groep tijdelijk uitgeschakeld en merkt u dat de stroom wordt onderbroken. De vakman kan een extra groep maken in de meterkast. Zo wordt de stroom beter verdeeld over verschillende onderdelen, zodat er meerdere apparaten tegelijk aangesloten kunnen worden. Bij de aanleg van zonnepanelen is er vaak ook een aanpassing nodig aan de meterkast. Dit is nodig om de aangeleverde hoeveelheid stroom goed te verdelen.